Headrush Gigboard gitár multieffekt

Headrush Gigboard gitár multieffekt

259,900 Ft

A termék jellemzői:

HeadRush Gigboard

Megérkezett a HeadRush Gigboard, a legújabb tagja a teljes értékű erősítő, hangfal, FX és mikrofonmodellező padlóprocesszor családnak! Teljes mértékben a modern kori gitáros és stúdiózenész igényeire alakították ki, akárcsak az előd Pedalboard esetében.
Egy kifinomult négymagos processzort és exkluzív Eleven® HD Expanded™ DSP szoftvert foglal magába, ezeknek köszönhetően a Gigboard használatával a legsokoldalúbb, valósághűbb és reszponzívabb erősítő, hangfal, mikrofon és FX modellezést kapjuk a jelenleg fellelhető kompakt méretű, koncerteken is használható padlóeffekt processzorok felhozatalából. Ha a klasszikus elektroncsöves vintage erősítők meleg hangzására vágysz, vagy széles térérzetű ambient sztereo delay textúrákat használnál végtelen feedback-kel, esetleg a legsúlyosabb djent hangzásokat kutatod, ne keress tovább! A HeadRush Giglboard kielégíti ezeket a szélsőséges igényeket, és természetesen a köztes világokat is magába foglalja.

Érintőképernyő

A HeadRush Gigboard szíve a 7” átmérőjű érintőképernyő és az ultra intuitív, gitáros centrikus interfész. Egyszerűen csak érintsd meg, görgesd a listákat, húzd át a kiválasztott hangzásokat listákba, lenyűgöző sebességgel és pontossággal alkothatod meg a keresett hangzást.

Hands-Free Mode

Semmi sem állhat közéd és a tökéletes előadás közé! Ezt a Gigboard megalkotói is tudják, ezért fejlesztették ki a felhasználást megkönnyítő Hands-Free editálási módot. Egyszerűen csak tartsd lenyomva azt a lábkapcsolót, amelyikhez korábban hozzárendelted a szerkeszteni kívánt effektet, így annak minden egyes paraméteréhez azonnal hozzáférhetsz.

Mozgásra született

Kompakt és ellenálló acélból készült háza megannyi okos szolgáltatást rejt, ilyen a setlist mód, a háttérvilágított kijelző valamint a címezhető ledcsíkok a lábkapcsolók felett, ezekkel azonnal beazonosítható, melyik kapcsoló miért felel a rig-en, setlist-en ill. bank-en belül.

Ki- és bemenetek

A HeadRush Gigboard garantáltan akadálymentesen illeszkedik jelenlegi setup-odba, bármilyen legyen is az. Bemenete 6,3mm-es TS jack, kimenetei 2x 6,3mm-es TRS szimmetrikus Jack aljzatok, melyek jelszintje változtatható amp és line jelszint között szoftveresen. 6,3mm-es fejhallgató kimenet, 5-pólusú MIDI ki és bementek, 6,3mm-es TRS Jack csatornaváltáshoz külső erősítőn, FX loop (1x TRS send, 1x TRS return), expression pedál bemenet (TRS), switch bemenet (TS).

Felvétel stúdióminőségben

A HeadRush Gigboard USB portja audio interfészként is üzemel, felvételt készíthetünk és reamp-olhatunk megdöbbentő 96kHz/24bit minőségben. Ezen kívül a Gigboard külső merevlemezként jelenik meg számítógépünkkel összekötve, így a Rig-ek, Setlist-ek és az IR fájlok transzportálása gyerekjáték.

IR támogatás

A HeadRush Pedalboard segítségével a gitárosok tovább bővíthetik a használható hangfal modellek számát, külső, harmadik féltől származó impulse response fájlokat tölthetünk a készülékre. A Celestion jóvoltából már a kezdő csomagban egy extra letölthető IR fájlt találunk indításként, a későbbiekben viszont bármikor feltölthetünk más forrásból származó 48kHz – 192kHz mintavételezésű, 16 – 32 bitmélységű mono .WAV és .AIFF kiterjesztésű IR fájlokat, maximum 2048 mintát menthetünk el így.