Headrush FRFR-108 aktív gitárhangfal

Headrush FRFR-108 aktív gitárhangfal

144,900 Ft

A termék jellemzői:

•(2) XLR/TRS (6,3mm) kombó csatlakozók független hangerő szabályzókkal, túlvezérlés indikátorral
•LF hangszóró: 8” (203mm) 2,5” (65mm) magas hőmérsékletű hangtekercs
•HF hangszóró: 1.4” (35mm) neodímium HF driver, precíziós hullámterelővel
•Hangváltó frekvenciája: 2.5kHz
•Maximum SPL: 129dB peak, 126dB folyamatos (dB SPL @ 1 m)
•Frekvencia érzékenység: 62 Hz – 20 kHz (±3dB)
•Frekvencia tartomány: 52 Hz – 22 kHz (-10dB)
•Tölcsér lesugárzása: 90° H x 60° V
•Contour EQ kapcsoló: használatával könnyebben átszólhatunk gyengébb hangzású színpadi mixeken
•Ground-Lift kapcsoló: nem kívánt zajok megszüntetésére olyan színpadokon, ahol probléma van a földeléssel
•XLR kimenetén keresztül továbbíthatjuk a kikevert hangzást a frontkeverő felé, valamint továbbfűzhetjük másik FRFR-108 hangfalakra

HeadRush FRFR-108 aktív hangfal

2000W szélessávú, neutrális megszólalású aktív gitárhangfal

Hozd ki modellező multi effektedből a maximumot

A Headrush meghódította az effekt és erősítő modellezők piacát innovatív, formabontó termékeivel, a Pedalboard-dal és a Gigboard-dal. Miután multieffekted hangzását napjaink sztenderdjei fölé emelted ezekkel a padlóeffektekkel, a következő lépés, hogy függetlenítsd magad a tradicionális erősítők és PA hangfalak limitált frekvencia menetétől. Ehhez az FRFR-108 mindent biztosít számodra!
Az FRFR-108 egy 2000 Watt teljesítményű, szélessávú, lineáris frekvenciamenetű aktív hangfal, tökéletesen kiegészíti a Headrush Pedalboard-ot és más gyártók modellező multieffektjeit egyaránt. 8“-es mélyhangszóróval szerelt kétutas aktív hangfal, két XLR/ TRS (6,3mm-es) bemeneti aljzattal, független hangerő szabályzókkal és Contour hangszínkapcsolóval, valamint könnyű kialakítású, és állványra is tehető .

Orvosi precizitással finomhangolva

Halld vissza Rig-jeidet úgy, ahogy mindig is szeretted volna! Speciálisan finomhangolt 8”-es mélyhangszórója és kompressziós magashangszórója precíz, kompromisszumoktól mentes szélessávú hangzást biztosít, zavaró színező hatások nélkül-ez elengedhetetlen egy zenész számára, ha önkifejezésről van szó. A praktikusan a hátsó panelen elhelyezett Contour EQ kapcsoló bármikor segít garantáltan áthatolni az esetleges ködösebb hangképű színpadi mixeken.

Magas kimeneti teljesítmény

A Headrush FRFR-108 2000W csúcsteljesítménnyel bír, ami elég tartalékot biztosít arra, hogy bármilyen koncertünk helyszínén tiszta, ütős és dinamikus legyen hangzásunk. A praktikus XLR kimeneten át egyszerűen és fennakadások nélkül továbbíthatjuk kikevert hangzásunkat a frontkeverő felé, illetve további FRFR-108 hangfalra is fűzhetjük jelünket abban az esetben, ha nagyobb színpadi hangnyomás szükséges. Akár döntött monitorhangfalként, akár fronthangosításként vetjük be az FRFR-108 hangfalat, rendelkezésedre áll a szükséges hangerő, valamint a csatlakozási lehetőségek, amikkel nincs megoldhatatlannak látszó feladat.

Csatlakoztatás gond nélkül

Bármit is kíván meg az adott szituáció, a Headrush FRFR-108 segítségével minden feladatot elvégezhetünk, akár színpadi, akár próbatermi környezetben. Mindkét bemeneten XLR/TRS (6,3mm) bemeneti csatlakozó van, valamint a bemeneti jel túlvezérlését jelző LED. Ennél egyszerűbben nem is lehet két különálló jelet keverni és erősíteni, a praktikus Ground-Lift kapcsolóval pedig megszűntethetjük a gyakran problémás földeléssel bíró koncerthelyszíneken fellépő kéretlen zajokat. Így bármikor kifogástalan minőségű hangzást érhetsz el.
A Headrush FRFR-108 az igényes és rendkívül kritikus gitárosok és basszusgitárosok szükségleteit is képes ellátni. Ha magadra ismersz és Headrush Pedalboard-ot, Gigboard-ot vagy más gyártó modellező effektjét használod, ne is keress tovább, megtaláltad a legmegfelelőbb erősítést!