Behringer X32 Producer digitális keverő

Behringer X32 Producer digitális keverő

792,900 Ft

A termék jellemzői:

 • 40 bemenet
 • 25 buszos
 • digitális keverő konzol 32 programozható MIDAS előerősítővel
 • 25 motorizált féderrel
 • csatornák LED kijelzéssel
 • 32 csatornás audió interfésszel és iPad/iPhone* távvezérlési lehetőséggel

A játék újratöltve!

A BEHRINGER X32 teljesen újrarajzolja a pályát, újragondolva, hogy mit is kell tudnia egy digitális keverőnek – és tízezrek élvezik az új lehetőségeket. Könnyű vezérlés, teljesen interaktív, ismerős kialakításával magabiztosan fogod kezelni már az első használatkor. Kimagasló mérnöki munka és aprólékosan megtervezett kivitel, fantasztikus hangteljesítményt nyújt megfizethető áron.

Három cég osztotta ugyanazt a nézetet – hogy kifejlessze és megépítse a legjobban hangzó, legfejlettebb hangtechnikai termékeket a szakma igényeseinek. Az X32 digitális keverőcsalád a legendás konzolgyártó MIDAS, az ikonikus jelfeldolgozó zseni KLARK TECHNIK és a kiváló értékű BEHRINGER közös gyermeke.

E három cég szinergiája az X32. MIDAS tervezésű mikrofon előerősítők, a KLARK TEKNIK sziklaszilárd, ultra-alacsony késleltetésű SuperMAC hálózati technológiája és a BEHRINGER teljesen újraírt feldolgozó algoritmusai egy készülékben! A technológiai tökéletességben közös szenvedélyünk és egyszerűség iránti elhivatottságunk segítségével tudtuk megalkotni a kreativitásod ideális kifejező eszközét.

 

De még el sem kezdtük!

Az új, 2.0-s firmware drámaian javította a munkafolyamatokat és olyan új képességekkel ruházza fel a készüléket, mint az „akusztikus integráció” – amivel teljes csatlakoztathatóságot és vezérlést nyersz a hangszórók és a fejhallgatód között.

Ezután újragondoltuk mind az 50 beépített effektet és klasszikus feldolgozómintákat tettünk bele a “Valódi Physical Modelling” (Valós fizikai modellezés) elvén. Az X32-t ezen felül flexibilisebbé is tettük a cserélhető kiegészítő kártyákkal, amikkel USB, ADAT, MADI és Dante protokollon keresztül is tudsz jelet továbbítani, kiegészítve a beépített ULTRANET és AES50 csatlakoztathatóságot.

És mindenekfölött, úgy terveztük, hogy a digitális jelfeldolgozás erejét adja a kezedbe, kompromisszumok nélkül.

 

Te nyertél.

Intuitív. Azonnali. Természetes.

Az X32 a te elme-hang interfészed. A kreativitás és a hatékonyság metszéspontja. Ha hozzá vagy szokva a digitális keverőkhöz, ha nem, az X32 intuitív kezelőfelülete könnyű és ismerős keverési élményt nyújt.

És ott van még a 2.0-ás firmware. Adtunk hozzá jelenetvezérlős tulajdonságokat és EQ funkciókat is, beleértve a 100 sávos Valósidejű analizátort, rugalmas könyvtárkezelést (Import/export lehetőségekkel) és gyorsabb FX szerkesztést.

Adtunk még hozzá 16 új FX “Plug-In”-t, a Valódi Fizikai Modellezés elvén megalkotva. Ez a folyamat azt jelenti, hogy a klasszikus analóg cuccok tulajdonságait alkottuk meg a digitális világban.

És hozzátettük azt a fantasztikus digitális hálózati képességet, hogy TURBOSOUND IQ hangfalakhoz csatlakozhass hagyományos CAT5 kábelen keresztül. Úgy hívjuk ezt, hogy “akusztikus integráció”.

Ez a nagyteljesítményű IQ-sorozat szintén autentikus, akusztikus modellezéssel rendelkezik, a világ leghíresebb hangszóróiból – mind táv vezérelhető az X32-ről

Ez az a tökéletes megoldás, amire eddig vártál.

 

Motorizált féderek

Az X32 rendelkezik 25 teljes értékű, 100mm-es, motorizált, szervós féderrel a fő keveréshez. Ezek együttműködnek az LCD „Firkacsíkkal” és a TFT kijelzővel, a féderek több mindenre is használhatók és mindig mutatják is, hogy hogy áll a beállítás.

Külön féder szekció a bemenetekhez és csoportokhoz/buszokhoz, hogy kényelmesen beállítható legyen minden.

A képességgel, hogy akár 100 beállítást eltárolj az X32 motorizált féderei életre pattannak, amint egy jelenetet betöltesz.

LCD „Firkacsík” (Scribble Strips)

Az X32 automatizált vezérlőfelülete mindig azt adja a kezed alá, amire éppen szükséged van.

Összesen 29 programozható LCD kijelző kínálja a legkényelmesebb csatornaazonosítást, ami mutatja azt is, hogy épp mi van vezérelve.

Használd arra, hogy bemenet és kimeneti jelzéseket jelöljenek, vagy adj hozzá ikonokat akár, hogy egy pillantással felismerhesd. Ezután rendelj hozzá egyedi színt, hogy vizuálisan is csoportosítsd a hasonló bemeneteket.

Egyszerű, elegáns és hatékony – plusz nem kell soha többé maszkoló szalaggal szórakozni.

 

Csatorna csík

Az X32 csatornaszalagja egy szekcióba helyezi a fontos csatorna feldolgozási paramétereket, így mindegy, hogy melyik csatornán dolgozol, a kezelés ugyanaz.

Ez a különösen hatékony kialakítás a BEHRINGER több évtizedes konzoltervezési tapasztalatából adódik és a felhasználók visszajelzéseiből. Az optimalizált megvilágítása miatt mindig tisztán látható minden jelszint vagy állapot, bármilyen szögből nézed.

Háttérvilágított forgógombok és kapcsolók segítenek vezérelni az előerősítést, dinamikát, a multi funkciós, parametrikus EQ-t, busz jeleket és a fő, monó, vagy sztereó mozgatást.

 

7 colos főkijelző

Az X32 7 colos, napfényben is jól látható, színes TFT kijelzője, akkor és azokat a paramétereket mutatja, amikre éppen szükséged van.

A TFT ideális fesztivál helyszíneken is, hisz nappal is jól látható és éles kontrasztú. Kiegészítve a nagy precizitású, tapintható gombokkal a képernyő életre kel és azonnal mutatja – nagy felbontásban – a beállítási lehetőségeket rengeteg állapothoz és paraméterhez.

Intelligens tervezésének köszönhetően egy-két gombnyomásra van minden funkció, mint az effektek, mérések, jelirányítás és sok egyéb.

 

A féderre küld.

Az X32 a digitális keverés kényelmét nyújtja az Aux és kimeneti busz-mixeken is, hála a „Sends on Fader” funkciónak. Ez a hasznos funkció segít, hogy hatékony al-mixeket készíts külön a monitorra, másodlagos jelzónákra és sok másra – anélkül, hogy a fő mixet zavarnád.

Az X32-vel az általad választott jeleket küldheted bármelyik külső kimeneti buszra és tökéletesítheted azokat a csatornák fédereivel.

A konzol megjegyzi a féderek állását és vissza is ugrasztja őket a megfelelő pozícióba, amint kiválasztod a buszt.

 

DCA csoportok

A DCA (digitálisan vezérelt erősítő) csoportokkal vezérelhetsz több jelet is egyszerre, anélkül, hogy al-buszokhoz kellene rendelni őket. Az X32 8 DCA csoportjával egyetlen féderrel vezérelhetsz több jelet, például a teljes dob-mixet, vagy a fúvós szekciót stb.

A DCA vezérlés szerepet játszik a FOH mixben, de a különálló buszokat nem változtatja. Az eredmény egy egyénileg állítható munkamenet, ami maximális flexibilitást nyújt, de meghagyja a különböző buszok eredeti funkcióját, azaz zónára küldést, jelsugárzást stb.

 

Betekintő funkció

Az egész X32-n 11 darab, különböző funkciókhoz tartozó „View” gombot találsz, stratégiailag elhelyezve. Ezek a gombok azonnali információt szolgáltatnak a választott funkcióhoz.

Például ha megnyomod az equalizer szekció View (betekintés) gombját, a kijelzőn megjelenik az adott csatornára vonatkozó – és beállítható – EQ szekció.

Ez a közvetlen hozzáférés a vizuális finomhangolásokhoz olyan lehetőségeket ad a hangmérnök kezébe, amire eddig még nem volt példa.

 

Hozzárendelő szekció.

Míg más keverőkön erre nem nagyon van lehetőség, de az X32 tartalmaz, teljesen személyre szabható vezérlőt, három különböző rétegben.

Ahogy a csatornáknál és buszoknál, a csatornák kijelző csíkja itt is szabadon felhasználható azonosításra. A gombok beállíthatók, hogy paramétereket kapcsoljanak ki és be, beállítható az effekt ideje kopogtatással, vagy specifikus képernyőnézetekhez ugorhatsz.

A LED-galléros forgatható gombok különböző funkciókhoz rendelhetők, vagy használhatók a dinamikus szekcióban extra paraméter beállításokhoz.

 

“Akusztikus integráció” – az élő hangosítás forradalma

A legendás brit TURBOSOUND 40 éves tapasztalatával – akik legendásan jó hangszórókat készítenek – csatlakoztak a BEHRINGER csapatához, hogy integrálhassuk a keverőt a hangfalakkal. Úgy hívjuk ezt, hogy “akusztikus integráció”.

Az X32 ULTRANET busza akár 16 csatornán szórja a kristálytiszta audió jelet egy TURBOSOUND IQ-sorozatú hangfal szettre, mindezt egyetlen CAT5e kábellel, vezérlőjelekkel együtt.

Továbbá az IQ-sorozat “True Physical Modeling” móddal rendelkezik, ami a legnépszerűbb hangszórók hangzását emulálja, kényelmesen távvezérelhető módban.

 

“Akusztikus integráció” – az élő hangosítás forradalma

100-sávos RTA minden csatornán/buszon

Az X32 tartalmaz egy nagy részletességű, 100 sávos, valós idejű analizátort (RTA), teljes diagram és spektrográf nézettel. Ez a nagy részletességű RTA kijelzi az energiaelosztást 100 frekvenciasávon – egy 10 másodperces sonogram ablakban.

Kapcsolhatod a nagy RTA nézetet is, ami teljes képernyőn mutatja az elérhető jeleket, minden buszon és EQ görbén.

 

Azonnal átlátható vele az összes szűrési lehetőség a teljes audió spektrumon. Kiegészítésképpen az RTA még egy 31 sávos EQ-t is ki tud jelezni az FX sávon.

 

A frekvenciák monitorozása és vezérlése sosem volt ilyen egyszerű!

16 lélegzetelállító FX plugin, amik a TPM elven alapulnak.

16 új FX plugin-t adtunk hozzá az X32-höz, amivel + effekt érhető el összesen, amik hardveresen több tízezer dollárba kerülnének.

Ezek az új generációs FX “Plug-In”-ok Valódi Fizikai Modellezés elvén lettek megalkotva. Gyakorlatilag újraépítettük a klasszikus analóg cuccokat a digitális világban, olyan legendás feldolgozók, mint az Urei  1176, Teletronix LA-2A, és a Fairchid 670 kompresszorok stb. Ehhez hozzácsaptunk egy csúcstechnikás, 5 sávos multiband kompresszort.

Végül, de nem utolsó sorban most már futtathatsz 4 stúdió minőségű, sztereó reverbet, 8 csatornányi, 31sávos, grafikus EQ-n keresztül. Ezzel a külső eszközeidet lecserélheted egy kényelmes, asztali konzolos vezérlésre.

 

Erősítés-megosztás és távvezérlés a FOH és a monitorok részére.

Egy új erősítés megosztó mód különíti el a csatornák gain értékét, (trim) a fő erősítőtől, így a hangmérnök lokálisan állíthatja a trimet – az előerősítőtől függetlenül.

És egy új HA Gain távvezérlési opció is van, amivel a konzol gainje távolról szabályozható. például ha X32 RACK-et használsz a színpadon.

 

Több jelirányító és feldolgozó képesség.

Az új firmware-rel még flexibilisebb a jelirányítás. A kimeneti jelek és az XLR kimenetek külön kezelhetők, amivel az AES50 bővítőkártyák jelei közvetlenül az X32 analóg kimeneteire irányíthatók.

Például használhatod az X32 RACK kimeneteinek jeleit közvetlen visszairányítva a PA rendszerre, vagy a monitor jeleket a fő, vagy FOH konzolról. Az új tap kimeneti pontok beállíthatók elő-, vagy utónémításra, hogy könnyebben használható legyen pl. a P16 személyi monitorozó rendszerrel. Ez igen hasznos, olyan szituációkban, amikor nem akarsz teljes csoportokat némítani, megszakítva a jelfolyamot.

 

Fantasztikus jelenetkezelő megoldások.

Bemutatkozik a CUE lista, az innovatív módja a jelenetek betöltésének és a show különböző pontjain külön beállításoknak. Mind az 500 CUE belépőpont előhívhatja a 100 beállítás közül bármelyiket (külön, vagy egyszerre). Ezzel kapsz 500 CUE x 100 jelenet x 100 Snippet-et!

Például eltárolhatod a kedvenc dob-equalizációdat Snippet-ként az 1-8 csatornára és saját beállításaival azonnal betölthető, anélkül hogy a konzol fő beállításait megváltoztatnád. Egy pillanatképet tudsz rögzíteni egy bemeneten, ami tartalmazza visszatérés, FX helyek, busz, mátrix, fő- és DCA csoportokat és előhívhatod, amikor kell.

 

Útra készen

A díjnyertes X32 digitális keverő megváltoztatja az ipart. Hozzáadtuk a termékcsaládhoz a turnécsomagokat (TP) 32, X32 COMPACT és az X32 PRODUCER-hez is. Ezek kifejezetten az adott eszközök szállítás közbeni védelmére lettek kifejlesztve. Ezek a strapabíró házak katonai minőségű, rétegelt lemezekből állnak, laminált, gumírozott borítással. A külsejük alumíniumerősítésű sarkokkal rendelkezik, ami a technikusok kezét sem vagdossa össze. A belsejük pedig védő habbal óvja kedvenc készülékeidet.

Ha sokat utazol, a turnécsomag megkönnyíti az életed.

 

MIDAS, az arany előerősítő

Az X32 bemeneti topológiája – mikrofon előerősítők, programozható erősítés vezérléssel és A/D állapotok a MIDAS mérnökei által lettek kifejlesztve.

Egy rendszerben egyesül minden, amitől kristálytiszta hangot kaphatsz.

Az erősítés 72 dB sávon állítható 0.5 dB lépésenként.

A maximális +23 dB bemeneti jeleivel az X32 az analóg VR-eket a múltba száműzi.

Az analóg bemeneteket az audiófil minőségű Cirrus Logic multi csatornás A/D konverterei támogatják meg, amik 114dB dinamikus tartománnyal rendelkeznek, kimagaslóan alacsony torzítással és zajjal.

A MIDAS előerősítők pedig garantálják a tökéletes jelintegritást.

Audió hálózat és interfészek.

Az X32-ben alapfelszereltség a kibővített hálózati képesség. A kettős AES50 digitális hálózat támogat, akár 96 csatornányi audiót árnyékolt CAT5 kábelen keresztül, így több egybekötött X32 jeleit is kezelheti. A beépített ULTRANET szolgáltat 16 csatornányi digitális keverést közvetlenül a P16 személyi monitorozó rendszernek, további késleltetés nélkül! Ethernet, USB 2.0, MIDI – mind alapfelszereltség.

 

Egyszerű, mint egy kézfogás

Csatlakoztasd a P16 személyi monitorozó rendszert az X32 ULTRANET csatlakozójára egy CAT5 kábellel, így az előadó kedvére szabhatja a saját hangzását. Láncba köthetsz több P16-ot is az ULTRANET elosztóval, amivel akár 16 független P16-ot is kezelhetsz.

 

[fuzzy]POWERPLAY 16 P16-MB

Személyi fülhallgatós monitor-erősítő

A POWERPLAY P1 személyi fülhallgató monitor erősítő oda helyezi a monitor vezérlést, ahova való: Az előadó ujjai alá. Használd a P16-M-et, hogy létrehozd a saját mixed és irányítsd a P1-be! Akár a színpadon, akár a stúdióban a P1 megbízható személyes behallgató rendszert ad a kezedbe.

 

Az S16 digitális színpadi dobozok zárják le a rést a FOH és a színpad között, azáltal, hogy biztosít 16, teljesen programozható, távvezérelhető mikrofon előerősítőt és 8 analóg XLR visszatérő jelet. Egyetlen CAT5 kábellel összeköthető három S16, így összesen 48 bemeneti és 24 kimeneti jelet kapsz a színpadon. Kettő AES50 port az X32-n akár 96 bemenetet is kezel

 

 • AES50 hálózati port a KLARK TEKNIK SuperMAC hálózati képességeivel az ultra-alacsony zajért és késleltetésért
 • Akár 100m áthidalható táv CAT-5e kábellel (nincs mellékelve).
 • Dupla AES50 port, amivel sorba köthető több S16 egység – nem kell külön router, vagy egyesítő eszköz.
 • Pontos LED kijelzések és 7 szegmenses kijelző a színpadi jelvezérléshez.
 • Phones kimenet rendelhető minden be- és kimenethez a színpadi monitorozáshoz.
 • Csatlakoztatható a BEHRINGER P-16 személyi monitor rendszerhez (nincs mellékelve).
 • Kettő ADAT kimenet hogy használhasd megosztó, vagy különálló digitális többprocesszoros megoldásokhoz.
 • MIDI be/ki a kettős irányú kommunikációhoz FOH konzolokhoz és színpadi MIDI eszközökhöz.

 

Mi az AES50 és a SuperMac?

Az AES50 szimultán biztosít rengeteg csatornavezérlést, extrémen alacsony késleltetéssel, pontos hálózati órajelet, hibaészlelést, ami az élő fellépések kezeléséhez szükséges.

Ez az egyedi kombináció kisegíti az élő és színpadi felhasználásokat, de utómunkálatokhoz és egyebekhez is tökéletes. A SuperMAC egy AES50 megoldás a KLARK TEKNIK-től. Eredetileg a Sony Pro-Audio Laborban fejlesztették Oxfordban, az AES szabványra építve.

 

 • 48, kétirányú audiócsatorna 48 kHz-en, Neutrik etherCON-végződésű CAT5 kábelen (max. távolság 100 méter)
 • Egy kábellel duplex csatlakozás audió és mintavételező órajelekhez.
 • Ethernet fizikai rétegen keresztüli hangtovábbítás.
 • Nagy csatornaszám és ultra-alacsony determinisztikus késleltetés.
 • Pontos, fázisállítású óra disztribúció.
 • Minden részletre kiterjedő hiba észlelés és kezelés.
 • Ellátja a redundáns hálózatokat is.
 • Minimális konfigurálással is egyszerűen telepíthető és használható.
 • Ethernet TCP/IP protokoll kompatibilis külső adatcsatorna.

 

Lélegzetelállító tapasztalat

Ha analóg keverőktől jöttél, ha digitális környezetből, az X32 mindenképpen intuitíven a kezed alá fog dolgozni.

Az X32 legnagyobb erénye a tökéletesen egyszerű használat. Tapintható a vezérlés, pontosan állíthatsz be kritikus elemeket, miközben a képernyő mindenről tájékoztat.

Az LCD kijelző, motorizált féderek és kényelmes vezérlők integrációja ideálissá teszi az X32-t minden profi felhasználásra.

 

Kiterjeszthetőség

Minden, amire szükséged lehet, már benne van az X32-ben, de ez még nem minden!

A Beépített USB 2.0 port teljes 32 x 32 csatornát ad MIDIhez vagy DAW-hoz Beépített multi csatornás audió interfészekkel távvezérelhető a P16 személyi monitorrendszer, vagy színpadi dobozok.

Natív Ethernet vezérlésével a bolygóról bárhonnan vezérelheted számítógépről, iPad-ről, vagy a telefonodról!

Hogy az aktualitásokat is megkaphasd, böngészd át a behringer.com weboldalt!

Tölts le új firmware-t egy pendrive-ra és frissítsd a gépen magán.

 

FX KOMBINÁCIÓK

Az X32 rengeteg beépített lehetőséggel rendelkezik, ami korábban csak álom volt. A virtuális FX rack 8 valódi, sztereó, stúdióminőségű effektet tartalmaz, amit bármely csatornára, vagy csoportra rendelhetsz. Válassz a csúcsminőségű FX modulokból, beleértve különböző reverb, delay, EQ, dinamika és sok más lehetőséget!

Minden FX algoritmus teljesen újra lett dolgozva.

Külön tervezett, fizikailag modellezett effektek alacsony késleltetésű környezetben.

 

A makulátlan Teletronix’ LA-2A Leveling Amplifier kivételes tisztaságot biztosít.

LA COMPRESSOR-unk ultra-lágy tompítója is le van modellezve.  (a Teletronix LA-2A* inspirálta)

 

Amikor az Urei piacra dobta a 1176LN Limiting Amplifier-t a hatvanas években, az megváltoztatta a hangipart. A Field Effect Tranzisztorok akkoriban lettek feltalálva és a 1176 ki is használta azokat.

A digitális reinkarnációja ezeknek az ULTIMO COMPRESSOR-unk. Ez a modell autentikusan reprodukálja az eredeti A-osztály legendás FET tulajdonságait. (Urei 1176LN* inspiráció)

 

A Fairchild 670 csöves kompresszor nemcsak retró árveréseken ér valamit, de meleg hangja ma is versenyképes! Két apró VR hat lépésben állítja az időzítést és két nagy küszöb-gomb a szinteket. A FAIR COMPRESSOR modellünk hű az őseihez, kettős, sztereo-összekötött M/S működéssel. (Fairchild 670* inspirció)

 

A COMBINATOR egy fantasztikus 5-sávos kompresszor, ami híres analóg kompresszorokat emulál.

Egy nagyon komplex kompresszor automatikus paramétervezérléssel. Minden frekvenciatartományon állítható Spectral Balance Control (SBC) tartja meg az audió spektrum kiegyensúlyozottságát.

 

Az XTEC EQ1 vita nélkül a legjobb passzív audió equalizer, amit valaha gyártottak.

Analizáltuk ezt a klasszikus eszközt és ennek a fizikai modelljét valósítottuk meg. Még a csöveket is! (Pultec EQP-1a inspiráció)

 

Tulajdonképpen a Pultec írta meg a passzív equalizáció kézikönyvét. Az XTEC EQ5-ben hűen visszaadtuk ezeket. Digitálisan újradolgoztuk ezen egyedi komponensek minden apróságát. (Pultec MEQ5* inspiráció)

 

Az új SUB OCTAVER földrengető basszus szinkronizációt tesz lehetővé. Eredetileg basszusgitárosoknak terveztük, de az effekt hozzáadható a HI/MID/LOW sávokhoz. Ez a titkos fegyvered…

 

Az EDISON EX1 az analóg klasszikusaink újragondolása. Ez a hihetetlenül hasznos eszköz manipulálja a sztereóképet. Választható M/S input/output módokkal dolgozhatók fel az M/S felvételi módok. (BEHRINGER EDISON által inspirálva)

 

A hangmaximalizáló visszaadja a hang eredeti karakterisztikáját és tisztaságát állítható fázis applikációval. (Sonic Maximizer 482i* által inspirálva)

 

A DIMENSIONAL CHORUS tökéletes reprodukciója a valaha készített legjobb Chorus egységnek. Négy egyszerű preset gomb aktivál fantasztikus effekteket. Abszolút hű az eredetihez, többféle beállítás nyomható be egyszerre. (A Roland Dimension D Chorus inspirálta)

 

MODULATION DELAY kombinálja a három leggyakoribb modulációs effektet. Élvezd a sztereó delay-t a zengő kórussal, megfejelve három választható reverb opcióval!

 

A Lexicon 480L* a digitális reverb etalonja. Ezekből tettünk bele három különböző módot – Rich Plate, Room és Rich Chamber.- az utolsó hangig hűen visszaadva. (Lexicon 480L által inspirálva)

 

EXCITERS növelik a zene jelenlétét. Az ENHANCER segít kiemelni a basszus, közép és magas sávokat a választható frekvenciákon. Maximális ütést és tisztaságot hozhatsz létre a fő hangerő növelése nélkül. (Aphex Aural Exciter* és SPL Vitalizer* által inspirálva)

 

A mi TruEQ STEREO GEQ reszponzív jelfeldolgozást biztosít – tökéletes szobák kiegyenlítésére, monitorozásra, az X32 akár 16 monó, grafikus EQ-t tartalmaz a parametrikus mellett.

Plusz az X32 motorizált féderei vezérlik a szűrőket, grafikus EQ-t, miközben a csatornák LED-jei minden fontos információt mutatnak. (KLARK TEKNIK DN360 alapján modellezve)

 

A VINTAGE ROOM együttműködik a visszaverődő hangzással, ami kiegyenlít minden szoba-rezonanciát. A 80as években feltalált karakterisztikák már jóval azelőtt jelen voltak, hogy a digitális feldolgozás megjelent volna. Ideális reverb mixeknek és alcsoportoknak, mozgásteret adnak komplex jeleknek is. (Quantec QRS* által inspirálva)

 

PLATE REVERB emulálja a kamara hangzást, modulálva a mélységet és sebességet. A PLATE REVERB 1950es évek hangzását hozza el neked. (A Lexicon PCM70 inspirálta)

 

A 3-TAP DELAY az X32-ben felveszi a jelet és visszhangosan adja vissza. Ez a sztereó és tripla csúsztatás flexibilis visszhangmintákat eredményez.

Használd a 3-TAP DELAY-t, hogy a hangszerek és vokálok hangját megerősítsd!

 

A HALL REVERB effekt rengeteg visszaverődési lehetőséget biztosít, kis és nagy szobák hangzását is emulálva. Ha lágyan keverjük az eredeti jellel, a Hall Reverb meleg, természetes hangzást biztosít. (Lexicon 480L által inspirálva)

 

Ez a hasznos dinamikus FLANGER & DELAY duó a lágyságtól a vadságig mindent megold. És ez csak Egyetlen FX helyet igényel! (A Lexicon PCM70 inspirálta)

 

WAVE DESIGNER egy hasznos eszköz a dinamikus jelek kezeléséhez (sustain, attack) Ezzel a cintányér tényleg repeszt, nem nyomja el a lábdob! (az SPL Transient Designer* inspirálta)

 

A STEREO PRECISION LIMITER pontos hangerő-maximumokat tud meghatározni, hogy tökéletes legyen az integritás és torzításmentesség. Használd a sztereó Precision Limiter-t, hogy a csendesebb jeleket fölerősítsd és meggátold a clipping-et (a Sony Oxford Dynamics* inspirálta)

 

A DE-ESSER egy „muszáj” eszköz hogy megőrizd a vokálok eredeti hangzását, erejét. Lágyítsd el vele a középmagas hangokat a vokálokban, doboknál, stb.

 

A legendás EMT250-re épített VINTAGE REVERB tiszta reverb-et ad, ami nem fogja elnyomni az előre felvett sávokat. Használd a VINTAGE REVERB-et, hogy megédesítsd a vokálokat és cintányérokat anélkül, hogy a tisztaságot feláldoznád. (az EMT250 Plate Reverb* inspirálta)

 

Csak egy FX hely: A chamber és Chorus effekt kombinációja megduplázza a stúdióminőségű kórus effekt karakterisztikáját. (A Lexicon PCM70 inspirálta)

 

X-USB

Attól, hogy kimagasló élő teljesítményt nyújt, az X32 még a stúdióban is tökéletes választás! Vegyél fel és játssz vissza, akár 32 sávot Windows vagy Mac alatt, USB 2.0 csatlakozáson keresztül! Az X32 támogatja a 44.1 és 48 kHz mintákat is 24 biten, és akár 32 sávot rögzíthetsz vele számítógépeden. Használd ki a beépített effekteket, hogy ne a PC erőforrásait használd! Az X32-vel a beállításokat akár USB stick-en is tárolhatod.

 

DAW Ready-MIDI plusz Mackie Control* & HUI* protokoll

Hála a beépített MIDI portnak az X32 lehet egy nagyformátumú vezérlőfelület is, amit a legtöbb DAW platformba beépíthetünk. Az X32’s féderei jeleket küldenek a DAW-nak és minden busz némító gombja vezérli a képernyőn lévő társát. Ez az erőteljes vezérlőfelület kétirányú vezérlést is lehetővé tesz. Fizikai vezérlőket kapsz a stúdiómunkákhoz. Vagy inkább egeret használnál?

 

Kiegészítő bővítőkártyák

Az X32 bővítő portja flexibilis csatlakoztathatóságot kínál. Széles választékban érhetők el X-Expansion kártyák, amivel az X32 rászabadítható a már meglévő MADI*, Dante* és ADAT hálózatokra. Minden ilyesmi eszközzel kompatibilis, így az X32 gond nélkül integrálható minden digitális rendszerbe.

 

X-UF

Nagysebességű FireWire/USB 2.0 audió interfész profi felvételekhez.

Az X-UF bővítőkártya biztosítja a stabil és gyors megoldást professzionális élő és stúdió felhasználáshoz. 400 Mbit/sec átvitelt tesz lehetővé a népszerű DAW szoftvereid számára FireWire, vagy USB porton keresztül. ráadásul az X-UF az X32-esedet egy profi kezelőszervvé változtatja és távvezérelhető HUI és Mackie Control képességekkel is rendelkezik.

 

X-ADAT

Nagyteljesítményű 32 csatornás ADAT kiterjesztés X32-höz

Az X-ADAT kártya minden ADAT I/O rendszerbe azonnal integrálja az X32-t. Különálló felvevők, digitális munkaállomások stb. mind egy felszerelésbe integrálhatók. Az X-ADAT kártya 32 csatornás ADAT bemenetet és kimenetet nyújt 8 száloptikás Toslink csatlakozón. A kártya 24 bites jelátvitelt tud és 44.1 és 48 kHz mintákkal is működik. Az X-ADAT kártya BNC word-clock be/ki kompatibilis, szinkronizálható, ezáltal külső órákhoz. A külső óraszinkron BNC csatlakozáson keresztül érhető el, vagy a 4 TOSLiNK porton.

 

X-MADI

Nagyteljesítményű 32 csatornás MADI kiterjesztés X32-höz

Az X-MADI kártya még több I/O opciót ad az X32-nek, amivel MADI hálózathoz csatlakoztathatod. A MADI, vagy AES10 protokoll egyre népszerűbb például rádióállomásokon. Az X-MADI optikai duplex SC-dugókat (IEC874-19) kapott, hogy száloptikás MADI eszközökhöz is lehessen kötni, ez akár 2 km hatótávot engedélyez. A kettős BNC végpontok hagyományos 75 ohmos koax kábelen is tud akár 100méterre sugározni. A BNC és száloptikás csatlakoztathatóság egyszerre is használható, így megbízható redundáns rendszer építhető ki. Az X-MADI kártya tökéletes megoldás arra, hogy az X32 beépülhessen egy már meglévő MADI rendszerbe.

 

X-DANTE

Nagyteljesítményű, 32 csatornás DANTE kiterjesztés X32-höz

A DANTE kártya beillesztésével az X-USB helyére az X32 képessé válik 100mbps-es, vagy Gigabites DSCP- alapú QoS rendszerekhez csatlakozni, úgy, hogy nem zavarja az esetleges egyéb hálózati forgalmat. Az X-DANTE kártya 24 bites jelátvitelt használ. A másodlagos bemenet redundáns kiépítést is enged. Teljes távvezérlési lehetősig is a rendelkezésedre áll a beépített ethernet kapcsoló segítségével. Amikor az X-DANTE kártyát számítógéphez kötöd, akkor a DANTE eszközöket távvezérelheted is a PC-ről.

 

X32-Edit (PC, Mac, Linux)

Kösd számítógéphez az X32-t LAN, wireless, vagy Ethernet kábellel. Az X32-Edit app segít távvezérelni az X32-t Ha mozgatod a fédert a PC-n, mozog a keverőn is. Ezt extrémen hasznosnak találhatod színpadi monitorozáskor, vagy több X32 egybekötésekor. Az X32-Edit app segítségével jeleneteket is előre beprogramozhatsz, így nem kell élőben állítgatni.

 

[fuzzy]Keverés automatizálás

A „Front of House” ott van, ahol az iPad-ed! Egy LANon (vagy WiFi-n) keresztül akár 10 iPad rendelhető hozzá az X32-höz, ami különösen hasznos monitor mixek kezelésénél. Az X32-Mix appal vezérelheted a 32 mikrofon bemenetet, 8 aux bemenetet és a 16 buszt és még sok mást. Válaszd ki a féder bankot az iPad-en, húzd a fédereket a tableten és az X32 azonnal követi a mozdulataidat. Plusz az iPad már vezérelheti a 16 független monitor mixedet is. Ez az app ingyenesen letölthető az app store-ból.

 

X32-Q (iPhone & iPod touch)

X32-Q tökéletes megoldás az X32 monitor-mixeinek vezérléséhez. iPhone és iPod modellekkel is kompatibilis, minden művész szabályozhatja ezen keresztül a saját monitorát. Az X32-Q tartalmaz egy hozzárendelhető MCA (Mix Control Association) tulajdonságot, amivel fellépés közben is könnyen vezérelhető a behallgatás. Bármilyen bemenet kombinációt hozzárendelhetsz a 4 MCA vezérlőhöz.

 

X32-Q (Android)

X32-Q tökéletes megoldás az X32 monitor-mixeinek vezérléséhez ANDROID eszközökkel. Minden android 2.2 fölötti verzióval kompatibilis, minden művész szabályozhatja ezen keresztül a saját monitorát. Az X32-Q tartalmaz egy hozzárendelhető MCA (Mix Control Association) tulajdonságot, amivel fellépés közben is könnyen vezérelhető a behallgatás. Bármilyen bemenet kombinációt hozzárendelhetsz a 4 MCA vezérlőhöz.

 

Komponálj! Vedd fel! Keverd! Oszd meg!

A Traktion a világ egyik leggyorsabb és legegyszerűbb digitális audió munkaállomása (DAW) komponáláshoz, felvételhez, szerkesztéshez, keveréshez,és megosztáshoz. Egy képernyős interfésze elegánsan egyszerű és minden profi DAW dolgot tartalmaz: dinamikus automatizálás, korlátlan sávok, MIDI felvétel és VST-AU beépülők. Ez a kiváló zeneprodukciós szoftver minden eszközt megad neked, amire egy professzionális stúdióban szükséged lehet. A DAW kitanulása nem is lehetne egyszerűbb, hisz nagy mennyiségben érhető el hozzá oktatóanyag és dokumentáció Azzal mondunk neked köszönetet, hogy ha regisztrálod a termékedet a behrionger.com-on, megjutalmazunk egy letöltőkóddal a Tracktion 4-hez! A felvétel és szerkesztés sosem volt ilyen egyszerű. Hogy többet tudj meg a Tracktion-ről látogass el a http://www.tracktion.com/support/videos oldalra!

 

Védve vagy.

Mi mindig a legjobb vevői megelégedettségre törekszünk. Termékeinket a saját zenei gyárunkban készítjük, a legmodernebb automatizálással és minőség ellenőrző laborokkal és a legkifinomultabb tesztelő felszerelésekkel.

Ennek eredményeképp nekünk van az egyik legkisebb meghibásodási arányunk az egész szakmában, ezért is adunk büszkén 3 év garanciát a termékeinkre!

További adatok / Behringer X32 PRODUCER digitális keverő

MárkaBehringer
Keverő típusdigitális keverő
Csatornák32
Bemeneti csatlakozóRCA, USB
Kimeneti csatlakozóFireWire, RCA, USB, XLR
Effektekmultieffekt
Hangszínszabályzódigitális
Speciális funkciók48V fantom táp, KLARK TEKNIK technológia, MIDAS technológia, USB felvevő
Tartozék a csomagbanszoftver